Gebwell -maalämpöpumppujen merkkihuoltaja

Olemme valtuutettu ja asiantunteva Gebwell -maalämpöpumppujen merkkihuoltaja Isonkyrön sekä Vaasan ja Seinäjoen seuduilla. Asennamme sekä huollamme ja korjaamme kaikki Gebwellin maalämpöratkaisut monen vuoden kokemuksella.

Meiltä voit tilata koko maalämpöpaketin kokonaisvaltaisesti. Pumppu, asennus ja tarvittaessa myös huolto kuuluvat avaimet käteen -periaatteeseemme. Teemme myös kaikki mahdollisesti tarvittavat kaivuu- ja poraustyöt.

Maalämpö on energia- ja kustannustehokas ratkaisu

Maalämpöpumppu auttaa saamaan maasta kerättyä energiaa lämmitystä ja lämpimän käyttöveden tuottamista varten. Lämpöpumpputekniikka mahdollistaa muutoin niin alhaisen lämpötilan omaavan maalämpöenergian käyttämisen.

Lämpö saadaan hyvin talteen maasta sekä vedestä lämmönkeruuputkistojen avulla. Putkisto  pystytään kaivamaan pintamaahan sekä upottamaan vesistöön tai kallioon reikää poraamalla. Meiltä saat Lämpökaivo on yleisin lämmönkeruuseen tarkoitettu tapa ja se soveltuu pienellekin tontille.

Ympäristöystävällinen ja jäätymätön nesteliuos sitoo maaperän lämpöä ja kiertää lämmönkeruuputkistossa lämpöä jakaen. Lisää tietoa saat Gebwellin sivuilta täältä.