ilmalämpöpumput myynnistä asennukseen

Edustuksessamme laadukas ja luotettu Mitsubishi Electric

 Isonkyrön Lvis Oy myy ja asentaa ilmalämpöpumput akselilla Vaasa-Seinäjoki. Edustamme pumppujen valioyksilöjä, meille tänne pohjoiseen erityisesti suunniteltuja Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuja sekä niin ikään maailman johtaviin pumppuvalmistajiin kuuluvan GREEn pumppuja. Valittavana on erilaisia malleja erityyppisiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin. Yhteistä kaikille pumpuille on niiden kyky tuottaa säästöä asukkaalle, toimia pitkäikäisesti ja lisätä asumisviihtyisyyttä.  Lue ohesta lisää ja kysy sopivaa pumppua omaan taloosi! Meiltä saat helpon pumppu + asennus -paketin. Katso myös maalämmön mahdollisuuksista lämmitykseen.

Lämmitä talvella, viilennä kesällä

Ilmalämpöpumppu on tänä päivänä suosittu laite osana kodin lämmitystä omakotitaloissa, mutta myös vapaa-ajan asunnoissa ja esimerkiksi toimistoissa. Muista lämmitys- ja ilmastointijärjestelmistä riippumattomalla pumpulla hoituu huolettomasti sekä tilan lämmitys että viilennys. 

 

Erityisesti Mitsubishi Electric on suunniteltu varta vasten Suomen olosuhteisiin. Se pelaa niin kuin pitääkin pohjoisenkin kovissa pakkasissa ja viilentää ihanasti kotia, kun kesäkuuma koittaa. Ilmalämpöpumppu on hyvä hankinta talon pääasiallisen lämmitysmuodon rinnalle. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Mitoitetaan oikein, niin keräät hyödyt talteen

Autamme valitsemaan kohteeseesi sopivan ilmalämpöpumpun ja hoidamme sen asennuksen. Valinnassa on otettava huomioon niin pumpun teho, tila johon pumppu tulee, muu talon lämmityskapasiteetti, pumpun säädöt, elinolosuhteet ja muut tekijät, jotta pumpulla voidaan saavuttaa sen tuottama paras hyötysuhde. 

 

Oikein mitoitettu ja asennettu laite auttaa säästämään lämmitykseen kuluvissa kuluissa, ja onpa ilmalämpöpumppu myös luontoa sekä energiaa säästävä. Unohtamatta sitä tärkeintä, asumisviihtyisyyttä!

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhteistuumin sopiva pumppu Sinulle

Kun ilmalämpöpumput kiinnostavat ja harkitset pumpun hankkimista, käänny toki puoleemme. Meiltä saat yli 10 vuoden alan asiantuntemuksen ja ystävällisen palvelun. Ota yhteyttä!

  • Scanoffice Group
  • Gree