Gebwell-maalämpöpumppujen merkkihuoltaja

Maalämmön huolto ja maalämpöpumpun korjaus

 Isonkyrön Lvis Oy on valtuutettu ja asiantunteva Gebwell-maalämpöpumppujen merkkihuoltaja Kyrönmaan sekä Vaasan ja Seinäjoen seuduilla. Asennamme, huollamme ja korjaamme kaikki Gebwellin maalämpöratkaisut usean vuoden kokemuksella. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua: meiltä voit tilata kerralla koko maalämpöpaketin. Pumppu, asennus ja tarvittaessa myös huolto kuuluvat avaimet käteen -periaatteeseemme. Teemme myös kaikki mahdollisesti tarvittavat kaivuu- ja poraustyöt.

Maalämpö on energia- ja kustannustehokas ratkaisu

Maalämpöpumppu auttaa saamaan maasta kerättyä energiaa lämmitystä ja lämpimän käyttöveden tuottamista varten. Lämpöpumpputekniikka mahdollistaa muutoin niin alhaisen lämpötilan omaavan maalämpöenergian käyttämisen.

Lämpö saadaan hyvin talteen maasta ja vedestä lämmönkeruuputkistojen avulla. Putkisto pystytään kaivamaan pintamaahan sekä upottamaan vesistöön tai kallioon reikää poraamalla. Lämpökaivo on yleisin lämmönkeruuseen tarkoitettu tapa, joka se soveltuu pienellekin tontille.


Ympäristöystävällinen ja jäätymätön nesteliuos sitoo maaperän lämpöä ja kiertää lämmönkeruuputkistossa lämpöä jakaen. Lue lisää Gebwellin sivuilta.

Ota yhteyttä ja tilaa huolto

Kun tarvitset maalämmön asennus-, huolto- tai korjauspalvelua, käänny puoleemme. Ota yhteyttä!

LVI-tarvikemyymälästämme saat myös laadukkaat LVI-tarvikkeet.

  • Nibe
  • Gebwell