Kiinnostaisiko työ LVI-palveluiden parissa?

Tule mukaan huipputiimiimme!

 Isonkyrön Lvis Oy kasvaa ja kehittyy. Haemme uusia tekijöitä joukkoomme. Kanssamme pääset huippupaikalle LVI-töiden pariin. Toiminta-alueesi tulee olemaan Kyrönmaan sekä Vaasan ja Seinäjoen alueet, meiltä löytyy myös tukikohta Isostakyröstä. 

Avoimet työpaikat

Lähetä avoin hakemus: timo.ojala@isonkyronlvi.fi

Tiedustelut ja lisätiedot: timo.ojala@isonkyronlvi.fi / 040 506 4190

Asenne ratkaisee – omatoiminen tekijä viihtyy meillä varmasti! 

Toivomme, että olet omatoiminen ja aloitteellinen tehtävissäsi, sillä ei ole niinkään väliä oletko kokenut konkari vai urapolun alussa oleva tekijä– arvostamme hyvää asennetta. Me ollaan pieni, tiivis ja rento työporukka, jonka kanssa asiat sujuvat arkisen mukavalla tavalla.

 

Kanssamme pääset mm. asentamaan maalämpöpumppuja ja ilmalämpöpumppuja. Perustyötehtäviin voi kuulua myös esimerkiksi hanojen tai pyttyjen asennuksia. Myös ilmanvaihtotyöt kuuluvat palveluihimme. Suurempia projektejamme ovat putkisaneerauskohteet sekä uudiskohteiden asennustyöt. Myymälässämme myydään LVI-tuotteita laidasta laitaan. Tarvitsemme siis osaajia laidasta laitaan.

Kannustamme mielellämme myös kouluttautumaan ja oppimaan lisää työn ohessa. 

Olethan meihin yhteydessä, kuulemme mielellämme lisää sinusta!

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

"Parasta työssäni on..." 

"Meillä on todella monipuolisia työtehtäviä, mikä pitää työn mielenkiintoisena ja haastavana. Jokainen päivä on erilainen ja oppimismahdollisuuksia riittää jatkuvasti. Meillä kivaa, vaikka painetaankin ihan töitäkin menemään."

 

"Työnantajamme panostaa työhyvinvointiin, ja se näkyy arjessamme. Työntekijöiden terveys ja hyvinvointi ovat todella tärkeitä juttuja, ja siitä pidetäänkin mukavasti huolta monin eri tavoin."